24 Ιαν 2016

Επιστολή ΠΡΟΣ τον κ. Γεώργιο Μπόμπολα ( Επιχειρηματία) ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.
Ερμού 25 145 64
Νέα Κηφισιά
Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας
Κόμβος Ολυμπιακού Χωριού

TΗΛ.: 210 8185000
FAX: 210 8185001

e-mail: info@ellaktor.com
website: 
www.ellaktor.com


Επιστολή ΠΡΟΣ τον κ. Γεώργιο Μπόμπολα  ( Επιχειρηματία )

Αξιότιμε Κύριε Γεώργιε Μπόμπολα,

Αξιότιμε Κύριε Επιχειρηματία,

Καταρχήν επιτρέψτε μου να σας αναφέρω και να σας εκφράσω το πόσο πολύ σας "Συμπαθώ".

Τελικά είστε το ίνδαλμα μου. Σας θαυμάζω "τρελά", όπως θα έλεγε και ο Δήμαρχος Μαραθώνα, κύριος Ηλίας Ψηνάκης.

Ομολογώ,  ό,τι για πολλές ακόμα Δεκαετίες η αυτοκρατορία σας θα Ζει και θα Βασιλεύει στο Ελληνικό γίγνεσθαι.

Ειλικρινά,  "Γελάω" με τους Πολιτικούς ΜΑΣ που κατά διαστήματα σήκωναν  το ΛΑΒΑΡΟ  της επανάστασης και ΜΑΣ  έλεγαν ό,τι θα τα βάλουν ΚΑΙ μαζί  ΣΑΣ, αλλά και με άλλα  ΜΕΓΑΛΟ-Συμφέροντα του τόπου ΜΑΣ.  Εξαπατώντας έτσι τον Ελληνικό ΛΑΟ και κλέβοντας, ότι περισσότερο πολυτιμότερο, δημοκρατικότερο και δυνατότερο από τον Πολίτη,  την ψήφο ΤΟΥ.
Τελικά πόσο  Μικροί, Ανόητοι και Φελλοί ΕΙΝΑΙ οι Πολιτικοί ΜΑΣ ?? Έτσι ΔΕΝ είναι ??

Θαυμάζω την αυτοκρατορία ΣΑΣ και τους Μηχανισμούς ΣΑΣ που σε χρόνο dt καταφέρνετε ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και  τους κρατάτε όμηρους. Τους έχετε ΟΛΟΥΣ φακελωμένους, τους Πολιτικούς ΜΑΣ, και τους τυλίγεται ΟΛΟΥΣ σε μια κόλλα χαρτί σε χρόνο dt.  Είστε και εσείς ένας από τους ρυθμιστές της Πολιτικής ζωής αυτού του τόπου. Ανεβάζετε και κατεβάζετε Κυβερνήσεις. 

Όπως και να έχουν τα πράγματα πάντα το ΔΙΚΟ ΣΑΣ γίνεται,  Long Term, καταφέρνετε και βγαίνετε πάντα κερδισμένος.
Well Done, κύριε Γεώργιε Μπόμπολα.

Μέχρι να βρεθεί ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ που θα έρθει στο Γραφείο σας ή που θα πάτε ΕΣΕΙΣ στο γραφείο του αναγκάζοντας σας να υπογράψετε συμφωνίες που μέχρι σήμερα έβλαπταν  τους εργαζόμενους και την υγεία των Πολιτών και κατά  των συμφερόντων ΣΑΣ. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο που και μόνο στο άκουσμα ενός Πολιτικού οι Επιχειρηματίες θα τρέχουν σαν "κατσαρίδες".
Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο που την εικόνα αυτή θα την δούμε παρουσία Δημοσιογράφων και Καναλιών. (https://www.facebook.com/1445077705781116/videos/1665129783775906/?pnref=story
Μέχρι που  η μεγαλο -απληστία των Επιχειρηματιών αυτού του τόπου θα δοθεί ΕΝΑ ΟΡΙΟ.

Μέχρι που ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ θα λέει στον επιχειρηματία ΕΛΑ να υπογράψεις  εδώ και αρκετά ήπιες το αίμα χιλιάδων εργαζομένων.
Έως, τότε θα σας εκτιμάμε και θα σας θαυμάζουμε !!!

Μέχρι σήμερα Καταφέρνετε και Κρατάτε τους Πολιτικούς, όμηρους και και γίνεται πάντα το δικό σας.

Ένα χρόνο Πρώτη Φορά Αριστερά. Δεν ξέρω ΑΝ η Ελπίδα ήρθε. Ξέρω ότι η Κορόιδα εδραιώθηκε ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ !!

Ακούσατε τα χίλια μύρια και από αυτή την ΑΡΙΣΤΕΡΗ Κυβέρνηση αλλά σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων ΣΑΣ . Στην αρχή "Φοβήθηκα" και τους "πίστεψα" ό,τι πρόκειται να σας βάλουν στο σωστό δρόμο. Σήμερα που μιλάμε ΔΕΝ ξέρω τη στην Ευχή κατάφεραν να σας κάνουν. Ξέρω ό, τι κατάφεραν να σας "συμπαθήσω" ακόμα περισσότερο.

Well Done κύριε Επιχειρηματία.

Κάπου - κάπου προσπαθώ να δώσω απαντήσεις στο ερώτημα ποιος Κυβερνάει αυτό τον τόπο.

Πιστεύω "ακράδαντα" 'ό,τι εσείς είστε ένας από αυτούς. Σας ζητώ συγνώμη που άργησα να το καταλάβω. Έχω χαμηλό IQ και δεν με βοηθάει.

Με Εκτίμηση,
ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ

ΥΓ - Ζητώ συγνώμη αν αναγκάσαμε ΜΙΑ  ΑΠΟ την εταιρεία ΣΑΣ να πληρώσει ένα μικρό πρόστιμο με το ΧΥΤΑ Γραμματικού. Αν το πλήρωσε ποτέ !! Μην ανησυχείτε, έπεσε μαγείρεμα και κουκούλωμα και μειώθηκε αισθητά και εξαφάνισαν και τα ΡΕΜΑΤΑ που παίρνανε ΜΕΣΑ από το ΧΥΤΑ Γραμματικού. Εύχομαι σύντομα να βγάλετε πολλά περισσότερα με την λειτουργία του ΧΥΤΑ με μια από τις εταιρίες ΣΑΣ. Άλλωστε το αξίζετε, και σας το οφείλουμε. Σας πληρώσαμε να μας το φτιάξετε, θα σας πληρώνουμε για να το λειτουργείτε.
----------------

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 12/ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015)

Το ‘’αριστερό-οικολογικό’’ ΥΠΑΠΕΝ , με την υπογραφή της ‘’νέας’’ ΑΕΠΟ ‘’κλείνει’’ ,κατά την άποψή του, την διετή περίοδο ‘’ανασφάλειας’’ που η ‘’αφανής’’ συγκυβέρνηση (Σγουρού-Δούρου) της Π.Α. συνέχιζε το έργο χωρίς περιβαλλοντική αδειοδότηση ανοίγοντας τον δρόμο στην ‘’επιτυχία’’ του πανελλαδικού τους σχεδίου για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος με την περιβαλλοντική καταστροφή και της Β.Α. Αττικής , κατά τα ‘’πρότυπα’’ της Φυλής.

Η μέθοδος ήταν η γνωστή διαχρονική συνταγή με κύρια συστατικά, την παραπληροφόρηση (των ‘’εύκολα’’ παραπληροφορήσιμων) και την παραπλάνηση (των ‘’πρόθυμα’’ παραπλανήσιμων βλ. ΣτΕ) που ενισχύθηκαν αποτελεσματικά με ‘’παροχές’’ εξαγοράς εξαγοράσιμων συνειδήσεων, σε όλους τους πολιτικούς-διοικητικούς χώρους, σε όλες τις κλίμακες και με όλους τους τρόπους (πάντα κατά τα ‘’πρότυπα’’ της Φυλής). 

Φαίνεται είχε ‘’κριθεί’’ ότι οι καρποί αυτών ‘’ενεργειών’’ δεν είχαν ακόμα ‘’ωριμάσει’’ μέχρι και το τέλος της θητείας του κ. Μανιάτη και γι αυτό δεν τόλμησε, ούτε και αυτός, να υπογράψει την ΑΕΠΟ.

Αυτό λοιπόν που δεν τόλμησε να κάνει ούτε η συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ το ‘’τόλμησε’’ η σημερινή συγκυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλπ.) με τους κ.κ. Σκουρλέτη και Τσιρώνη , αποδεικνύοντας και στους πλέον ‘’διστακτικούς’’ ότι όλοι οι διαχρονικοί μηχανισμοί διαφθοράς , διαπλοκής και κακοδιοίκησης που έφεραν την χώρα μας σε αυτή την κατάντια έχουν πλήρως ενσωματωθεί στην σημερινή ‘’κυβέρνηση σωτηρίας’’ στερώντας της και τα τελευταία απομεινάρια του κάποτε περιβόητου ηθικού της πλεονεκτήματός στην συνείδηση της κοινωνίας.
Οι ‘’διοικούντες’’ θεωρούν βασικό τους εργαλείο την ‘’παραπλανημένη’’ τελευταία απόφαση του ΣτΕ την οποία και παρερμηνεύουν περαιτέρω προβάλλοντάς την ως ουσιαστική απόρριψη της ύπαρξης των συνθηκών αποκλεισμού (ρέματα, ρήγματα, υδροφορία κ.α.)
Με αυτό επιχειρούν να μεταπείσουν το Ταμείο Συνοχής , που από τις 14/04/15 έχει απ εντάξει το έργο ως μη σύννομο με την περιβαλλοντική νομοθεσία και την Επιτροπή Αναφορών της Ε.Ε. με επίσημα έγγραφα από την Π.Α. που η αντίθεσή τους με τις προεκλογικές (και όχι μόνο) δηλώσεις και δελτία τύπου της κ. Δούρου και των τοπικών υποστηρικτών της θέτουν νέες σταθερές για την μέτρηση της υποκρισίας, της ασέβειας και της προδοσίας.

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα η Επιτροπή Αγώνα που συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη 12/Νοεμβρ./2015 αποφάσισε τα εξής:

1/ Tην διά παντός αποβολή των κ.κ. Φ.Δεληβοριά και Β.Δελαγραμμάτικα
(επί τούτου υπάρχει ειδική ανακοίνωση) .
2/ Καταγγέλλει το ΥΠΑΠΕΝ για την έγκριση της ΑΕΠΟ κατά της οποίας θα προσφύγει με κάθε δυνατόν νομικό μέσο.
3/ Καλεί τον Δήμαρχο Μαραθώνα να πάρει θέση.
4/ Απαιτεί την άμεση έκτακτη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου.
5/ Καλεί τους επικεφαλής των κοινοτήτων να συγκαλέσουν άμεσα ανοιχτή συζήτηση για την οργάνωση δυναμικής κινητοποίησης. 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ (17/11/2015 )
-----
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CF%80%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%82?veaction=edit
Γεώργιος Μπόμπολας είναι Έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CF%80%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%82?veaction=editΓεννήθηκε το 1928 στον Πειραιά με καταγωγή από την Μεσσηνία και την Λακωνία. Ο πατέρας του ήταν αντάρτης του ΕΛΑΣ και πολέμησε στην Εθνική Αντίσταση. Ο ίδιος ο Γιώργος Μπόμπολας συνελήφθη σε ηλικία 14 ετών από τους Γερμανούς επειδή έγραφε συνθήματα υπέρ της Αντίστασης σε τοίχους στην Καστέλλα. Συνέχισε την δράση του ως μέλος της ΕΠΟΝ. Αργότερα σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και αναζήτησε δουλειά στο υπουργείο Δημοσίων Έργων χωρίς αποτέλεσμα, καθώς είχε «φακελωθεί» ως κομμουνιστής. Έτσι αναγκαστικά στράφηκε στον ιδιωτικό τομέα και ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία «Τεχνοδομή» με βασικό συνέταιρο τον μετέπειτα υπουργό Δημοσίων Έργων Ευάγγελο Κουλουμπή.
Σήμερα οι δραστηριότητές του συγκεντρώνονται, κατά κύριο λόγο, στις κατασκευές, την ενέργεια και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ), με όχημα 2 εταιρείες:
·        την Ελλάκτωρ, που προέκυψε μετά από τη συγχώνευση των Άκτωρ ΑΤΕ και Ελληνική Τεχνοδομική ΑΕ το 1999.
·        την Πήγασος Εκδοτική, στην οποία ανήκουν ο τηλεοπτικός σταθμός Mega Channel (κατά 25%), οι εφημερίδες Έθνος και Ημερησία, και μια σειρά ιστοσελίδων και περιοδικών εντύπων.
Επιπλέον κατέχει το 49% του Καζίνο της Πάρνηθας, καθώς και ποσοστά στην Αττική Οδό και τα ορυχεία χρυσού στην Χαλκιδική.


Date: Fri, 22 Jan 2016 14:17:55 +0000
Subject: Fwd: Όταν οι ΕΙΚΟΝΕΣ «Μιλάνε» από μόνες τους
From: kyriakosgkikas@gmail.com
To: 
Όταν οι  ΕΙΚΟΝΕΣ   «Μιλάνε»  από μόνες τους   
Όταν  «Κάποιοι»  προχωράνε σε « Προκλητικές»  και  «Εμετικές»  φωτογραφίσεις μέσα στα Σπίτι  τους για να περάσουν «τάχα μου» μνήματα.   Υπάρχουν και  ΕΙΚΟΝΕΣ που «Μιλάνε» από  μόνες τους !!!  Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται  με μια απλή φωτογράφιση το Επίπεδο κατώτατης στάθμης και σαπίλας  της Πολιτικής ΜΑΣ Ζωής . Και είναι  γύρω μας,  αρκεί να ανοίξουμε τα Μάτια ΜΑΣ.
Στη παρούσα Φώτο  που έφτιαξε ο Αγαπητός  φίλος   Blogger   Mike, κάτοικος Βαρνάβα και Δημότης Μαραθώνα, θα του ζητήσουμε να βάλει μέσα σε ΟΛΗ αυτή την  πολύ ωραία εικόνα και τον κύριο Κρεμλή ή  Κ. Κουνινιώτη  ή Κ. Αμπαζή !! Ντυμένους Παπάδες , όπου με ένα θυμιατήρι θα ευλογούν και θα σταυρώνουν το έργο του ΧΥΤΑ Γραμματικού  - Μαραθώνα .
Βλέπετε το έργο αυτό   ΕΙΝΑΙ με της Ευλογίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιβάλλοντος και χρήματα των Ευρωπαίων Πολιτών   !!  Δυστυχώς η  Ευρωπαϊκή Υπηρεσία απάτης  OLAF Δεν βλέπει ΤΙΠΟΤΑ το μεμπτό μέχρι σήμερα !! ( Τα γυαλιά του  κ. Ψηνάκη φοράνε άραγε ?? )    
 Εμείς κατά τα άλλα οι απλοί Πολίτες καλούμαστε να  ασκήσουμε το Δημοκρατικό ΜΑΣ δικαίωμα κάθε φορά . Καλά να πάθουμε !!
Δείτε τη φωτογραφία και τα σχόλια και τα συμπεράσματα ΣΑΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
Εύχομαι κάποια ημέρα να ξυπνήσουμε
Μέχρι τότε, καλή  ΜΑΣ Λευτεριά
Με Εκτίμηση,
 Με Ονοματεπώνυμο
ΚΥΡΙΑΚΟΣ  Α. ΓΚΙΚΑΣ
  ΥΓ - Εγκατέστησαν τον πρώτο θάλαμο αυνανισμού στη Νέα Υόρκη. Στην Ελλάδα δεν χρειαζόμαστε γιατί μπαίνουμε κάθε τρεις και λίγο στο παραβάν και... ψηφίζουμε. Ωχ Θεέ ΜΟΥ !!! Χαβαλές να γίνεται και να λέμε ότι κάτι κάνουμε !!
 References
 http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/2102654/thalamos-avnanismou-sti-nea-iorki-gia-tin-ektonosi-tou-stres
 http://ellinikahoaxes.gr/2016/01/19/guyfi/
 http://www.tribune.gr/world/news/article/206078/estisan-thalamo-avnanismou-stin-perifimi-times-square-tis-neas-iorkis.html
 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Εικόνες με σάτιρα & χιούμορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Τα κίνητρα μας δεν είναι πολιτικά. Δρούμε σαν ενεργοί ή μη πολίτες με αποκλειστικό γνώμονα την βελτίωση λειτουργίας των υπηρεσιών και δράσεων του δήμου μας.
Έχουμε ανάγκη και την δική σου συμμετοχή. Γράψε το σχόλιό σου.