16 Ιαν 2012

Επιλεκτική και οχι ολοκληρωμένη η συμμόρφωση του Δήμου Μαραθώνα στην "Υποχρεωτική ανάρτηση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ιστοσελίδες των φορέων του Δημοσίου Τομέα"

 

Από την Ιστοσελίδα του Δήμου Μαραθώνα ΕΔΩ και την στήλη Επικοινωνία- Τηλέφωνα Δήμου διαβάζουμε τις νέες καταχωρήσεις στοιχείων τα E-mails, του Δημάρχου, της Γραμματείας του Δημάρχου, της Γραμματείας του Δημοτικού συμβουλίου και του Γραφείου τύπου.

Χαιρετίζουμε την μερική (έστω) συμμόρφωση  των Υπηρεσιών του Δήμου, στην σχετική διάταξη, ωστόσο παρατηρούμε πως λείπουν και θα πρέπει  να συμπληρωθούν  τα E-mails των υπηρεσιών, των  επιτροπών των τοπικών συμβουλίων και των αντιδημάρχων, ώστε η συμμόρφωση να είναι πλήρης και ολοκληρωμένη.

Εδώ χρειάζεται να επαναλάβουμε και να υπενθυμίσουμε την παράγραφο του σχετικού διατάγματος

"Η επικοινωνία με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η οποία αφορά σε παροχή πληροφόρησης, σε διατύπωση ερωτημάτων από τους πολίτες και τις υπηρεσίες και σε απαντήσεις των υπηρεσιών στα ερωτήματα αυτά, έχει το πλεονέκτημα της αμεσότητας και ταχύτητας που παρέχει και η τηλεφωνική επικοινωνία, επιτρέποντας παράλληλα α) στις υπηρεσίες να παρέχουν πιο οργανωμένες και ολοκληρωμένες πληροφορίες στους πολίτες και τα Ν.Π.Ι.Δ. και β) στους πολίτες και τα Ν.Π.Ι.Δ. να λαμβάνουν πληροφορίες τις οποίες μπορούν να αποθηκεύσουν, ώστε να μπορούν να ανατρέχουν σε αυτές όποτε αυτό χρειασθεί".

 

Οι πρόσφατες καταχωρήσεις του Δήμου

Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις
Δήμαρχος mayor@marathon.gr
Γραμματεία Δημάρχου info@marathon.gr
Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου dsmarath@otenet.gr
Γραφείο Τύπου και Δημοσιων Σχέσεων pressoffice@marathon.gr

Σχετικό: Αιτείται η συμμόρφωση του Δήμου Μαραθώνα. προς την «Υποχρεωτική ανάρτηση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ιστοσελίδες των φορέων του Δημοσίου Τομέα»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Τα κίνητρα μας δεν είναι πολιτικά. Δρούμε σαν ενεργοί ή μη πολίτες με αποκλειστικό γνώμονα την βελτίωση λειτουργίας των υπηρεσιών και δράσεων του δήμου μας.
Έχουμε ανάγκη και την δική σου συμμετοχή. Γράψε το σχόλιό σου.